Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Balans

Balans

Flory (39) is getrouwd met Anton (50), moeder van Maud (10) en Jynthe (7) en bonusmoeder van Charlotte (19).

Balans

Het waren weer drukke weken, veel afspraken onrustige kinderen en een huishouden dat ook gewoon door loopt. Deze tijd van het jaar is het bij ons altijd rennen en vliegen. Het is de periode van toetsen voor Charlotte, voor Toon de tijd van bloemen snijden. Maar ook zie je dat de kinderen zo ontzettend toe zijn aan vakantie en mijn werk gaat ook gewoon door. Het voelt een beetje als een eindsprint naar de zomervakantie toe, chaos maar gelukkig komt het uiteindelijk altijd goed.

Zelf bezocht ik veel events, ging ik op persreis voor Prima Donna en had ik een interessant interview  met  Dr. Daniël over zonschade. Het was veel maar ik geniet hier ontzettend van, hoe meer chaos hoe beter in ik mijn vel lijk te zitten.

Wanneer het zo druk is en ik met regelmaat om 8 uur op de bank in slaap val, vinden wij het ook belangrijk om extra te genieten van ontspanning. Zowel Maud als Jynthe vinden de ontspanning in hun wekelijkse paardijlesjes.

Charlotte tuurt eindeloos in haar telefoon of leest een goed boek en Toon neemt een hete douche of geniet achter in de tuin van het zonnetje. Zelf vind ik het heerlijk om in slaap te vallen op de bank met een slechte reality serie, dit gebeurd met regelmaat maar ik zou graag meer buiten zijn. Na een lange drukke dag kies ik toch altijd voor bank.

 

Je leest meer van het voorwoord van Flory in de nieuwste Fabulous Mama 3-2023. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.