Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Zomervakantie

Zomervakantie: voorwoord Flory

Het is alweer bijna zover: de zomervakantie komt eraan. Hoog tijd om te kijken hoe we deze gaan invullen, want zes volle weken de kinderen thuis, een man die het druk heeft op de kwekerij en collega’s die net zoals ik heel graag weken achter elkaar vrij willen in deze periode. Het is geen makkelijke tijd om in te delen en toch kijk ik er elk jaar naar uit.

Zomervakantie

Het is altijd bijzonder hoe je, ondanks het werk dat gedaan moet worden, in die paar weken weer helemaal tot elkaar komt. Het is langer licht, je zet minder snel de televisie aan en je praat veel meer met elkaar. Vooral dat laatste is iets wat ik koester. Je wilt niet dat het gebeurt, maar in de drukte van de dagen praat je steeds minder met elkaar. Of nou ja… minder? Eigenlijk praat je veel over hetzelfde: is er nog genoeg fruit in huis voor deze week, wie haalt de kinderen uit school? Maar het echte gesprek over andere dingen verdwijnt in de loop van het schooljaar toch een beetje naar de achtergrond. De meisjes worden moe nu het schooljaar bijna voorbij is en dat zorgt ervoor dat ze elkaar met regelmaat behoorlijk in de haren vliegen…

Flory Huisman | Hoofdredacteur

 

Je leest meer van het voorwoord van Flory in de nieuwste Fabulous Mama 4-2022. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.