Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Laura

Laura Ponticorvo: coverstory

Nog geen jaar geleden werden content creator Laura Ponticorvo (36) en haar man Ryan Rijger (47) de gelukkige ouders van dochtertje Giulia. Hoewel Laura zich de hele zwangerschap topfit voelde, belandde ze in week 33 met zwangerschapsvergiftiging in het ziekenhuis. Met 34 weken werd Giulia geboren. “Het moment waarop ik me realiseerde dat mijn baby veiliger was búiten mijn buik dan erin, was heel onwerkelijk.”

Laura Ponticorvo: coverstory

We ontmoeten Laura in de buurt van Haarlem, in een restaurant aan het water. Enthousiast en met een vrolijke lach op haar gezicht komt ze aanlopen. Met in haar kielzog manlief Ryan, die dochter Giulia in zijn armen draagt. Laura: “Giulia heeft het niet zo op kinderwagens, dus we dragen haar meestal zo. Die heuptas fungeert als een soort stoeltje, je draagt dus niet haar volle gewicht. En zij kan lekker om zich heen kijken.” Laura gaat zitten en neemt voor even afscheid van Ryan en Giulia, die
gaan wandelen.

Laura werd bekend door haar deelname aan het televisieprogramma Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde in 2012.

En sindsdien was ze ook te zien in Sterren Dansen op het IJs, Shopping Queens VIPS en Boxing Stars, maar inmiddels kennen we haar vooral als YouTuber, content creator en influencer. Laura en Ryan leerden elkaar kennen in 2014, toen Laura via een bevriende dj een kaartje regelde voor een event dat eigenlijk al stijf uitverkocht was. Ryan bleek de organisator van het event, hij belde Laura en zorgde ervoor dat ze toch kon komen. Vanaf dat eerste gesprek belden en appten de twee dagelijks.
Twee weken lang. Daar, op het feest op kerstavond, sloeg de vonk over. Na die avond zijn ze niet meer uit elkaar geweest.

 

Lees het hele interview in de nieuwste editie van Fabulous

Mama 4-2022. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.