Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
drielingmamajulia

drielingmama.julia

Altijd leuk om een bekend iemand nog iets beter te leren kennen. Maak nader kennis met Julia, moeder van de drieling Saar, Maud & Liv (40 weken). Julia heeft bijna 47.400 volgers op Instagram.

drielingmama.julia

NIET ÉÉN, NIET TWEE, MAAR DRIE

“Toen Peter en ik die allereerste keer drie hartjes zagen kloppen, waren we in shock! Ik was rond de tien weken zwanger en we gingen vol spanning naar de allereerste echo: we hoopten dat alles goed zou zijn. Toen de echoscopist de echokop op mijn buik zette, zagen we algauw een baby in beeld met een kloppend hartje. Peter en ik waren opgelucht. Maar toen zei de echoscopist: ‘Ik heb nog wat gezien.’ Ik schrok een beetje en vroeg of het een tweeling was. Ze antwoordde: ‘Nee, een drieling.’ Peter en ik keken elkaar vol ongeloof aan. Drie baby’s! Ik zag mijn leven aan me voorbijflitsen. Ik was altijd heel druk met mijn werk en mijn paard. Dat was niet te combineren met drie kindjes.

Ik wist meteen dat ik keuzes moest gaan maken. En dat heb ik gedaan. Dit nieuws moest echt even landen en we hebben allebei een week niet kunnen slapen. Met een tweeling houd je nog een soort van rekening, maar een drieling verwacht je niet. We wisten meteen één ding zeker: we gaan ervoor! En we gaan er alles aan doen om deze zwangerschap zo goed mogelijk te doorlopen. Toen we tijdens de gender reveal party ontdekten dat we in verwachting waren van drie meisjes, vonden we dit allebei fantastisch!

 

Je leest meer over Julia in Fabulous Mama 4-2022. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.