Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Lentekriebels

Lentekriebels

Flory (38) is getrouwd met Anton (50), moeder van Maud (9) en Jynthe (7) en bonusmoeder van Charlotte (18).

Lentekriebels

Ein-de-lijk is het wat beter weer. Jeetje, wat heb ik hier naar uitgekeken. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor de meisjes. Jynthe was om de haverklap ziek en Maud was altijd moe, we hadden echt een beetje zon nodig. Nu het weer ons wat beter gezind is en we met regelmaat vertoeven in de tuin, is het een stuk gezelliger thuis. De meiden zijn weer echte vriendinnen, iets wat afgelopen winter echt niet het geval was. Ze maakten continu ruzie en elkaar verklikken was voor ons dagelijkse kost. Het is eigenlijk fascinerend wat het weer doet met de verstandhoudingen binnen een gezin. Als ik terugkijk naar de donkere maanden en zie hoe het nu gaat, is dat een groot verschil.

Om de winter goed af te sluiten zijn we een week naar Zweden geweest, lekker skiën. Niet met het hele gezin, want Charlotte keek er ontzettend naar uit om het huis even voor haarzelf te hebben. Aan de ene kant ontzettend jammer want je bent toch niet compleet, aan de andere
kant superhandig met al die dieren in huis. Zweden is werkelijk magisch en een mooi reisverslag over dit land kunnen jullie nog van mij verwachten. De meiden skieden vol zelfvertrouwen de bergen af terwijl ik alles op alles zette om niks te breken.

 

Je leest meer van het voorwoord van Flory in de nieuwste Fabulous Mama 3-2023. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.