Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

stiefdochters

‘Ik heb een hekel aan mijn stiefdochters’

Elke maand onthult een dappere moeder haar taboe-verhaal. Deze maand lees je het verhaal van Julia. 

‘Ik heb een hekel aan mijn stiefdochters’

Julia (43): “Bonuskinderen? Echt niet! Om de week zijn ze bij ons, de kinderen van mijn vriend. Ze zijn twaalf en veertien en ik vind ze verwend, brutaal en slecht opgevoed. Ze hebben geen tafelmanieren, ze luisteren niet, ze vloeken, ze rennen en schreeuwen in huis… Ik word gek van de onrust en de ruzies. Mijn vriend lacht alles weg, hij zegt dat ik het gedrag van zijn dochters niet zo serieus moet nemen. Maar het lukt me niet om maar mijn schouders op te halen. Ik irriteer me mateloos als ze er zijn en voel mijn stresslevel stijgen vanaf het moment dat ze binnenkomen. Ik tel de dagen tot ze weer weggaan.

Natuurlijk probeer ik de hand in eigen boezem te steken. Want ben ik jaloers op de aandacht die mijn vriend aan zijn kinderen geeft? Misschien een beetje. Maar ik voel ook gewoonweg geen klik. Ik hou van rust en reinheid en dit zijn net losgeslagen wilde honden. Mijn vriend en ik hebben afgesproken dat ik me niet bemoei met de opvoeding van zijn kinderen.

 

Wil je meer lezen over Julia haar verhaal? Dit kan in Fabulous Mama editie 3-2023 Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Heb jij een groot geheim dat je met niemand kan delen omdat het taboe is? Maar wil je het toch aan iemand kwijt. Mail ons dan op redactie@fabulousmama.nl, en misschien zie je jouw verhaal binnenkort (anoniem) op onze site!

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.