Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

SKECHERS Hands free slip-ins!

Hands free slip-ins!

Revolutionaire schoenen die zijn ontworpen om het dagelijks leven voor het hele gezin eenvoudig te maken. SKECHERS Slip-ins combineren stijl met functionaliteit en zijn er voor elk moment: tijdens de ochtendspits met de kinderen, naar het werk, tijdens een wandeling… ze komen altijd van pas.

SKECHERS Hands free slip-ins!Time to shine!

Hoe fijn is het als je dochter zelf haar schoenen aan kan trekken, en hoe cool als dat ook nog zonder handen kan? Deze kleurrijke Flex Glide bevat comfortabel gewatteerd Air Cooled Memory Foam® en niet te missen glansdetails, waardoor elke dag een feestje is.
Skechers Slip-ins Flex Glide, € 64,95

Rush

Geniet van een moeiteloze stijl en comfort met deze Slip-ins sneaker. Ontworpen met een uniek Heel Pillow® in de hak, die ervoor zorgt dat de schoen perfect blijft zitten.
Skechers Slip-ins Ultra Flex 3.0
Smooth Step, € 94,95

Colory Wild

Ultiem comfort met deze sportieve instapper. De musthave heeft een Air Cooled Memory Foam® binnenzool en is daarom de perfecte schoen voor actieve kinderen. Vuil geworden? Geen probleem, deze schoen kan zo
in de wasmachine!
Skechers Slip-ins Ultra Flex 3.0
Colory Wild, € 69,95

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met SKECHERS

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.