Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Ik ben verslaafd

‘Ik ben verslaafd aan masturberen’

Elke maand onthult een dappere moeder haar taboe-verhaal. Deze maand lees je het verhaal van Isabelle (39)

‘Ik ben verslaafd aan masturberen’

Isabelle (39): “Ik doe het minimaal één keer per dag. Meestal ’s morgens voordat ik naar mijn werk ga, als mijn man en kinderen de deur uit zijn. Dan ga ik terug in bed om mezelf te verwennen. Na een orgasme ben ik ontspannen en in een goed humeur. Ik weet niet of het een verslaving is of een gewoonte; ik doe het al jaren. Ik vind het een fijn begin van de dag.

‘Als de kinderen naar school zijn, ga ik terug in bed. Mét mijn vibrator’

Ik vind het sowieso fijner om met mezelf te vrijen dan met mijn man. Ik weet precies wat ik lekker vind en hoe ik kan klaarkomen. Als ik met mijn man vrij, duurt het eindeloos voordat ik een orgasme bereik, met mezelf is het in vijf minuten gepiept. Ik heb een heel fijne vibrator met meerdere standen en een zuigfunctie. Het was nota bene een cadeau van mijn man! Nu heeft hij er spijt van… Hij ziet mijn vibrator als concurrent. Ik snap dat, want eerlijk is eerlijk: hij kan er niet tegenop.

Heb jij een groot geheim dat je met niemand kan delen omdat het taboe is? Maar wil je het toch aan iemand kwijt. Mail ons dan op redactie@fabulousmama.nl, en misschien zie je jouw verhaal binnenkort (anoniem) op onze site!

 

In de nieuwste Fabulous Mama editie 03-2022 lees je de rest van het verhaal van Isabelle. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.