Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Cybex

Win 3x Cybex buggy Libelle t.w.v. € 249,95 *GESLOTEN*

Het in 2005 opgerichte CYBEX is wereldwijd erkend voor het iconische ontwerp, de innovatieve technologie en de functionaliteit. Het Duitse bedrijf ontwikkelt kinderproducten die zowel veilig als stijlvol zijn. CYBEX zorgt ervoor dat haar producten perfect passen bij de levensstijl van ouders. Het merk blijft verrassen met innovatieve ontwerpen en high-end modecollecties – geïnspireerd door de nieuwste haute couture op de catwalk. Vanaf nu is Cybex ook te vinden met een eigen winkel op de PC Hooftstraat 136 in Amsterdam. Meer informatie vind je op www.cybex-online.com

Win 3x Cybex buggy Libelle t.w.v. € 249,95

De LIBELLE is in enkele seconden opgevouwen en weer uitgeklapt. Opgevouwen past de LIBELLE in de standaardmaten van handbagage voor vliegtuigen. Met slechts 5.9kg maakt de CYBEX LIBELLE een super lichtgewichte buggy. Ongelooflijk gemakkelijk op te pakken en overal mee naar toe te nemen.

Cybex

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.