Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Vurige

Vurige wens

Angela Schijf (42) is getrouwd met acteur en muzikant Tom Van Landuyt (54) en mama van Bloem (17), Mensje (15) en Zus (10). Volg mij op Instagram @angelaschijfofficial.

Vurige wens

Natuurlijk werd er al jarenlang om gezeurd: Liefste Sinterklaas, ik zou zo graag… Op elk verlanglijstje stond het bovenaan. Het maakte niet uit wat voor soort precies, als het maar… Hoewel we al poezen en cavia’s adopteerden, bleef de wens om een hondje te hebben vurig en hardnekkig.

Als ouders waren we er heel duidelijk over: een hond heeft een grote tuin nodig, veel natuur om in rond te rennen. Dus nee, geen hond in de stad. Streng, hè? En omdat wij dit ook zo hardnekkig bleven herhalen, hadden de kinderen zich er al bij neergelegd: ‘Later ga ik op een boerderij wonen, alleen met dertien honden.’

Toch loopt het leven niet altijd zoals verwacht (of altijd niet zoals verwacht). Ongelukkige wendingen zorgen voor nieuwe bedenkingen. Hoe zou het zijn als…? Zouden we niet tóch…? Maanden van discussies, dromen, twijfels en overwegingen later, namen we een beslissing die ik niet aan had zien komen: er kwam een hond!

 

Je leest meer van de column in Fabulous Mama 2-2022. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.