Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Sparkling

Win 2x een kettingset met edelsteen naar keuze van Sparkling t.w.v. €145 *GESLOTEN*

We weten allemaal dat sieraden en edelstenen een bepaalde look kunnen afmaken of een bepaalde mood kunnen weergeven. Sieraden zijn de ultieme kans om jezelf stijlvol uit te drukken, als een ware expressie van jezelf. Dat is waar Sparkling Jewels om de hoek komt kijken.

Een kleurrijk mix & match sieraden merk met verwisselbare edelstenen. Het concept van Sparkling geeft je eindeloze mogelijkheden om voor iedere gelegenheid een sieraad samen te stellen. Met meer dan 150 verkooppunten in Nederland is Sparkling in 7 jaar tijd uitgegroeid tot een gevestigd en uniek merk binnen de sieraden branche. Het merk daagt zichzelf constant uit, investeert in nieuwe manieren van werken en geeft vorm, ontwikkeling en uitbreiding aan de stijlen voor morgen. Uiteindelijk gaat het bij sieraden om het maken van een persoonlijk statement.

Win 2x een kettingset met edelsteen naar keuze van Sparkling t.w.v. €145

Door het unieke concept zijn er eindeloos veel mogelijkheden om je persoonlijke Sparkling collectie uit te breiden of dagelijks aan te passen. Kies uit de Essentials en (her)style ze tot in de perfectie met de verschillende seizoenscollecties van edelstenen. Door tweejaarlijkse, on-trend collecties te lanceren, altijd bestaande uit 12 unieke edelstenen en kleurstellingen, biedt Sparkling talloze (re)styling mogelijkheden, van minimalistisch chic tot gedurfd kleurrijk en alles daartussenin. Een ding is zeker: the future is Sparkling.

Sparkling

 

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.