Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

ivf

‘Ivf? Mijn beste beslissing ooit!’

Al ruim tien jaar runt Brigitte Vink (42) projecten voor arme kinderen in zuid-India. ‘Ik woonde met zo’n vijftig jongens en meisjes in een groot huis midden in de stad.’ Toch wilde ze ook dolgraag een eigen kind…

‘Ivf? Mijn beste beslissing ooit!’

“Net zoals alle grote beslissingen in mijn leven, liep het pad naar ivf geleidelijk en natuurlijk. Ik wist altijd al dat ik moeder wilde worden en toen ik 36 was, zonder relatie en elke dag druk in de weer met de kinderen in India, wist ik: het is nu of nooit. Ik ging online en vond de website www.surrogatefinder.com, waar mannen hun diensten aanbieden. Daar heb ik de biologische vader gevonden.

Ik gebruik het woord ‘donor’ liever niet, dat klinkt zo onpersoonlijk. Ik wilde het ook niet anoniem doen. Ik wilde weten wat voor type de vader van mijn kind was, wat voor energie hij had. Na wat heen en weer gemail hebben we elkaar een aantal keer ontmoet en ik had er een goed gevoel bij: hij was een aardige en intelligente jonge knul van een goede familie. Hij had in zijn profiel ook aangegeven dat hij openstond voor contact en dat was voor mij een belangrijke voorwaarde. Ik heb sowieso het hele proces gedocumenteerd: screenshots van onze profielen, de mailwisseling, het contract… Daniel is nu nog te klein, maar later als hij groot is, kan hij precies nalezen en inzien hoe het allemaal gegaan is.

Wil je meer lezen over Brigitte haar verhaal? Dit kan in Fabulous Mama editie 1-2023 Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.