Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

High

High society chic, over de drempel bij Maria Tailor

Ze is openhartig en ondernemend: Maria Tailor, eigenaar en gezicht van modelabel Maria Tailor en één van de zeven succesvolle vrouwen die gevolgd worden in The Real Housewives of Amsterdam. Maar bovenal is ze de lieve moeder van Amelle en Jean, voor wie thuis op de plofbank altijd tijd is voor thee en koekjes.

High society chic, over de drempel bij Maria Tailor

“Kom, ik geef je even een rondleiding,” zegt Maria als ze de deur van haar Amsterdamse appartement voor ons opendoet. “Dit huis is waanzinnig. Kijk eens omhoog, naar die hoge plafonds met mooie ornamenten. En door de vele ramen valt het buitenlicht zo royaal naar binnen. Dan heeft het voor mij niet veel kermis meer nodig.”

Huiselijk en luxe

“Mijn stijl was altijd wel een beetje glamorous, ik hield veel van goud. Ik hou nog steeds van goud trouwens, en het mag altijd wel een luxe uitstraling hebben, maar nu heb ik gekozen voor een iets minimalistischere look. Om deze stijl te creëren, had ik wel een klein beetje hulp nodig. De collectie van Alex Rivière vond ik heel mooi, maar hoe kies je dan de juiste items? En waar zet je die neer? Ik heb toen contact gezocht met Westwing, die hebben een studio met superleuke interieurstylisten. Zij hebben mijn enthousiaste wensen op een rijtje gezet en zijn gaan tekenen: waar zou een bank kunnen? Waar komt dan de eettafel? Zo kwam het plan op papier. 

 

Wil je meer binnenkijken bij Maria Tailor? Dit kan in de nieuwste Fabulous Mama editie 1-2023. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.