Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Goede

Goede voornemens

Flory (38) is getrouwd met Anton (50), moeder van Maud (9) en Jynthe (6) en bonusmoeder van Charlotte (17).

Goede voornemens

Een nieuw jaar begint altijd met goede voornemens. Voornemens die altijd worden uitgesteld en uiteindelijk naar de achtergrond verdwijnen om vervolgens weer in december opnieuw op het lijstje met goede voornemens te zetten. Helaas gebeurt dit ook bij mij, al drie jaar staat bovenaan mijn lijstje om te gaan sporten en dit jaar ga ik het echt doen.

Ook voor Fabulous mama maak ik graag goede voornemens, doelen voor het nieuwe jaar. Dit jaar stond hoog op mijn lijstje een nieuwe columniste: Linda Rovers! Dit voornemen is gelukt en in deze editie kunnen jullie haar eerste column lezen. Mijn fantastische reis naar Denemarken komt aan bod, een reis die wij als gezin niet snel zullen vergeten. Ik neem jullie mee kriskras door het hele land en nog hebben niet alles kunnen zien. We kijken binnen bij Maria Taylor één van de personages in de populaire reallity serie “The Real Housewives of Amsterdam”. En we maken kennis met Teske Schepper, zangeres en auteur van het boek Nachtvlinder. We hebben het prachtige verhaal van Brigitte die zich ontfermt over arme kinderen in India en het indrukwekkende verhaal van Liduine. Liduine haar zoon is gediagnostiseerd met schizofrenie en verteld ons hier meer over. Natuurlijk ben ik supertrots dat we dit jaar aftrappen met een bijzondere mama op de cover, Kelly Weekers, wat een powervrouw!

 

Je leest meer van het voorwoord van Flory in de nieuwste Fabulous Mama 1-2023. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.