Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Kinderdagverblijf

David LLoyd clubs biedt kinderdagverblijf voor sportende ouders

David Lloyd Clubs heeft de optie om je kinderen bij hun kinderdagverblijf te brengen of mee te laten doen met het DL Kids programma wat precies afgestemd is op het schema van jouw sportlessen.

David LLoyd clubs biedt kinderdagverblijf voor sportende ouders

Ze willen graag dat de hele familie sport maar snapt dat dit er wel eens bij in schiet. Maar dit mag zeker geen excuus zijn om niet meer te sporten als je een druk gezin hebt. Ideaal, jij doet lekker je sportles en je kinderen hebben een leuke sportieve tijd. Naast het feit dat een uurtje zonder kids in de sportschool waarschijnlijk een positief effect heeft op je eigen gezondheid, profiteren je kinderen ook van de activiteiten die worden gedaan bij de DL Kids Clubs. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zwemmen, yoga, tennissen en sporten.

Sporten en bewegen

Sporten en bewegen zorgt ervoor dat kinderen sociaal sterker worden en makkelijker vriendschappen maken. Kinderen kunnen door zich te verliezen in een sportspel beter omgaan met emoties zoals boosheid. Volgens David Lloyd’s kinderyoga trainer Seth Kamphuijs betekent yoga leren loslaten en stilstaan wanneer alles om je heen beweegt. ‘’Yoga is heel goed voor kinderen om met moeilijkheden om te gaan en tegenslagen te verwerken. Ook leer je relativeren en je verdriet te uiten’’. David Lloyd clubs stelt je kinderen in staat om wat onafhankelijker te worden en op zichzelf te kunnen sporten.

Healthy lifestyle

Wanneer kinderen een leuke DL Kids les of activiteit doen, kunnen de ouders de spa bezoeken of deelnemen aan een sport groepsles. Het DL Kids programma is afgestemd op de groepslessen, dus terwijl jij werkt aan je healthy lifestyle kunnen de kinderen ook lekker sporten, spelletjes spelen of knutselen. Zijn je kids nog te jong om mee te doen aan activiteiten? Geen probleem, bij David Lloyd’s crèche zorgt het gekwalificeerde team voor een fijne plek voor de kinderen waar ze plezier hebben en leren spelen. Verder pakt DL de zorgen van je op tijdens de vakantieperiode door het verzorgen van special programma’s tijdens de vakantie. Ook verjaardagsfeestjes worden geregeld bij DL, met thema’s partybags en spellen.

Wil jij jezelf en je kinderen de beweging en plezier geven die jullie verdienen? Schrijf je dan hier in bij David Lloyd Clubs! Bekijk op de website van David Lloyd welke clubs welke kinderfaciliteiten bieden.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met David Lloyd Clubs.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.