Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Deze maand

Deze maand: #update

In iedere editie van Fabulous Mama hebben wij de rubriek #update. Deze maand: kijken, kopen, lezen, inspiratie opdoen en eten. Vind hier een greep van de updates uit de nieuwste Fabulous Mama editie 1-2022!

Heerlijke zelfzorg

Deze maand We komen uit een bewogen en druk jaar, dus begin eens bij de basis, bij jezelf! Ben je een beetje uit je ritme geraakt en heb je jezelf voorgenomen meer water te drinken en gezonder te eten? Deze basiscrème houdt je huid in elk geval goed in balans en voorziet haar van directe voeding – waaronder ook vitamine E -, hydratatie, bescherming en comfort. De 24-hour Skin Balancing is ruim 30 jaar (!) geleden als eerste door hannah ontwikkeld in combinatie met de welbekende bindweefselmassage. De actieve en hoogwaardige werkstoffen zorgen voor zichtbare huidverbetering, een prachtige glans en een optimaal vochtniveau. Leuk om te weten: bij hannah ligt de focus ook op positiviteit, duurzaamheid en de toekomst. Daarom maakt onder andere de 24-hour Skin Balancing een sustainable start in een nieuw, recyclebaar jasje. Ga gezond en stralend het nieuwe jaar in, glow all the way mama’s!
hannah 24-hour Skin Balancing 65 ml, € 49 hannah.nl

Omdat elke baby uniek is

Deze maand Op zoek naar een lief geboortemutsje? Laat het van soft katoen maken bij Dutch-lifestyle, daar drukken ze er met liefde de naam van de baby op. Of kies op deze website een ander kado dat je naar eigen wens kunt samenstellen. Daarmee ga je graag op kraamvisite!
Verkrijgbaar vanaf € 9,95, dutch-lifestyle.nl

Toverbos

Dit bos vol dieren is een klassiek Toile de Jouy-behang in een nieuw jasje. Het ontwerp geeft een mooi doorkijkje in het bos en er is genoeg te ontdekken voor je kindje. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en heel veel verschillende formaten!
Bekijk de volledige collectie op pimpelmeesbehang.com

 

 

 

Deze update bevat redactionele en gesponsorde items.

 

In de nieuwste Fabulous Mama 7-2021 vind je nog meer updates die je niet mag missen! Deze bestel je hier! 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.