Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Fabulous mama magazine

Start hier jouw Fabulous Mama lidmaatschap

Lees maar liefst 4 Fabulous Mama edities digitaal

Hey, fabulous you!

Fabulous Mama is hét fashion, beauty en lifestyle magazine voor moeders. Met een abonnement op Fabulous Mama geniet je elke acht weken van de eerlijke en vooral herkenbare verhalen van (bekende) moeders, de leukste lifestyle tips, voor mama en kids.

Fabulous Mama is een heerlijk tijdschrift om jou momentje van rust op te zoeken, en geeft een inkijkje in de levens van andere moeders. Hoe doen zij het? En welke uitdagingen op gebied van opvoeden, carrière en relaties is eigenlijk bij elke mama wel van toepassing? Elk nummer is gevuld met nieuwe mode, beauty en woon inspiratie, nieuwe recepten en handige tips en nog veel meer.

Fabulous Mama digitaal lezen

Als abonee lees je Fabulous Mama ook digitaal op je smartphone of tablet. Na het afsluiten van een abonnement kun je meteen beginnen met lezen van het digitale magazine.

Veelgestelde vragen

Zodra de nieuwe uitgave verschijnt, krijg jij deze als abonnee als eerste opgestuurd! In de bevestiging van jouw abonnementsaanvraag staat aangegeven wanneer je deze uitgave ongeveer kan verwachten.

Zodra de betaling voor het abonnement door ons is ontvangen streven wij ernaar het welkomstgeschenk binnen 2-4 weken op te sturen.

Bij het aangaan van het abonnement kan de gewenste betaalwijze gekozen worden.

Dit is zeker mogelijk! Op het inschrijfformulier is het mogelijk te kiezen voor ‘Cadeau Abonnement’. Vervolgens kan je in het formulier de gegevens opgeven van degene die je wilt verrassen met een abonnement. Het cadeau abonnement stopt aan het einde van de abonnementsperiode automatisch.

Ja, dit is mogelijk! Op het inschrijfformulier kan een landkeuze gemaakt worden.

De abonnementen, behoudens de cadeau- en proefabonnementen gelden tot wederopzegging. Na afloop van de actieperiode betaal je de kosten van een regulier jaarabonnement.

Het abonnement kan eenvoudig opgezegd worden. Wil je het abonnement tussentijds opzeggen, dan geldt een wettelijke opzegtermijn van 12 weken.

Onze abonneeservice staat altijd voor je klaar! Via de onderstaande knop ‘Abonnee service Fabulous Mama’ kan je alles zelf regelen, of contact opnemen als je er zelf niet helemaal uit komt.