Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Binnenkijken bij Florine Hofstee

Binnenkijken bij Florine Hofstee

We mochten met Westwing binnenkijken bij Florine Hofstee. Ze werd bekend met Echte Gooische Moeders, maar tegenwoordig woont de Gooise Florine Hofstee in Haarlem. Samen met haar mannen: partner Jeroen en zoons Don en Beer. Loop gezellig even mee door haar huis.

Binnenkijken bij Florine Hofstee

Florine: “Wij wonen inmiddels zes jaar in deze jaren 30-woning. Kortgeleden hebben we ons huis helemaal verbouwd. En weet je wat zo fijn is? Ook al is het helemaal nieuw nu, toch blijft het huis dat gezellige karakter houden. Mede dankzij de originele glas-in-lood-ramen, want die hebben we natuurlijk bewaard.”

Favoriet hoekje

“Als ik mijn stijl zou moeten omschrijven, zou ik zeggen: beige en beachy, een beetje dat Ibiza-vibeje. Het liefst zo clean mogelijk, maar ik heb natuurlijk twee kleine kinderen. Nu oogt het netjes, maar vaak ligt het vol met lekker veel kleurig speelgoed en juist daarom wil ik de basis heel rustig houden. De speelhoek van Beer is één van mijn favoriete hoekjes in huis, ik noem het altijd het Ludo Sanders-hoekje, want het ziet er heel georganiseerd uit, maar stiekem zit het vol met rommel van Beer.”

Where the magic happens

“Onze eetkamer is where the magic happens. Normaal gesproken is dat in de slaapkamer, maar bij ons is dat hier, want hier worden alle verhalen gedeeld en worden de allerlekkerste gerechten gegeten. Ik hou er dan ook van om een heerlijk lange tafel te hebben, zodat iedereen aan kan schuiven. En ook hier probeer ik het weer rustig te houden. Dat doe ik door natuurlijke producten te gebruiken, zoals marmer.

 

Wil je meer zien van het huis van Florine? Bestel dan hier Fabulous Mama editie 2-2023. Wil je bij meer mensen binnenkijken? Dat kan via deze link.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.