Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Social Mama of the Year

Caroline Mol

Instagram:
@carolinemol

Aantal volgers: 50,8k

Caroline (33) is de partner van Jan Dulles, zanger van de 3JS. Samen hebben ze zoon James (4), dochter Donna () en dochter Lina (1). 

Caroline deelt allerlei mooie momenten, maar staat ook stil bij moeilijke tijden. Bij een leuke foto van James bijvoorbeeld schrijft ze dat hij zo’n belangrijke rol heeft gespeeld na het overlijden van zijn zusje Donna. “Mijn grote vriend… Mijn ventje, dat ooit op een dag gaat beseffen dat hij ons door de donkerste periode van ons leven heeft gesleurd.”

 

Demi de Boer

Instagram:
@demideboer

Aantal volgers: 145K

Demi (28) is de mama van dochter Rémi (2,5) die ze samen met haar ex Ronell Plasschaert (beter bekend als rapper Ronnie Flex) heeft. Demi en Ronnie voeden hun dochter in co-ouderschap op.

 

Eind vorig jaar zei Demi in een interview met Kek Mama: “Rémi is echt een papa’s kindje. Hun band is vreselijk sterk, dat is prachtig en verdrietig tegelijk om te zien. Rémi vóelt de liefde en geborgenheid van haar vader, ze weet dat hij er altijd voor haar zal zijn en dat maakt me trots.”
Demi deelt op Instagram onder meer schattige foto’s en filmpjes met dochter Rémi en soms komt er een outfit check van de twee voorbij: te cute! De liefde tussen deze mama en haar mini-me spat ervan af. 

Estelle Bergkamp

Instagram:
@estelllebergkamp

Aantal volgers: 133K

Estelle (28) is de partner van prof-voetballer Donny van de Beek. Samen hebben ze twee kinderen: dochter Lomée (2) en babyzoon Navy. 

Estelle deelt vooral mooie plaatjes op haar Instagram, waar we heerlijk bij weg kunnen zwijmelen. Waar die plaatjes in de toekomst geschoten worden is op moment van schrijven nog onduidelijk: na Donny’s vertrek bij Ajax hebben ze al in Engeland en Duitsland gewoond. Estelle staat hoe dan ook achter de keuze die Donny hierin maakt. 

Iris Zeilstra

Instagram:
@iriszeilstra

Aantal volgers: 62,4K

Iris (34) is – naast eigenares van drie succesvolle horecazaken in Amsterdam – moeder van dochters Bo (11), Olivia (7) en Charlotte (4). 

In maart postte ze over haar gezin een versje:  “Drie dochters, drie meisjes zo eigen, ik kan er elk moment tranen van in m’n ogen krijgen… Als ik kijk hoe lief jullie voor anderen zijn, kan ik niet trotser zijn. Over alles wat ik in m’n leven doe, zou ik niet weten zonder jullie hoe. Met wallen en altijd een wasmand achterstand, moet ik mezelf wekelijks knijpen hoe jullie in m’n leven zijn beland. Liefs, mama.”

 

Kae Sutherland

Instagram:
@kaesutherland 

Aantal volgers: 245K

Kae (30) heeft samen met vriend Diego dochter Loua (6) en is zwanger van hun tweede. 

Daarnaast is Kae eigenares van accessoiremerk 24Kae en richtte ze met haar vriend en zwager restaurant Bam Boa op. Op Instagram deelde Kae in mei: “Moederschap, het kostbaarste geschenk dat ik ooit heb gekregen. Dankbaar dat ik jouw moeder ben, dankbaar dat er weer een kleintje in mij groeit. En natuurlijk zo gezegend voor de liefde en waardevolle band met mijn moeder, schoonmoeder en stiefmoeder.”

Manon Kool

Instagram:
@manon_kool

Aantal volgers: 64,2K

Manon (32) heeft met partner Djarno Hofland dochter Seven (2). Ze is bonusmama van dochter Jace (8). 

In een interview met Flair in 2023 zegt Manon dat de miskraam die ze een paar jaar geleden kreeg, veel impact heeft gehad op haar tweede zwangerschap. Maar ook:  “Ik was die zwangere vrouw die zei: na zes weken sta ik gelijk weer in de sportschool! Waarom? Voor wat? Vraag jezelf eerst eens af of je daar al aan toe bent, er verandert genoeg in je leven en deze rollercoaster die ‘moederschap’ heet zal ons hele leven doorgaan, dus laten we onszelf vooral niet te veel druk opleggen.”

Noëlle Somogyi

Instagram:
@noellesomogyi

Aantal volgers: 36,5K

Noëlle (32) en Ferry Somogyi zijn ouders van dochter Véda (5) en tweeling Lux en Imre (3).

Noëlle deelt grappige filmpjes over hoe het moederschap er soms ook uitziet, bijvoorbeeld dat het soms een bende is thuis of de kids elkaar de hersens inslaan ;-), tot lekkere recepten en leuke tips over wat je met kinderen kunt doen in de vakantie. Of  ook superhandig  hoe je met crêpepapier je haar roze kunt verven. 
Foto: @jesjevphotography

Scarlet Hemkes en Joyce Everink

Instagram:
@ikvrouwvanjou

Aantal volgers: 77,1K

Scarlet (42) en Joyce (40) zijn geliefden en moeders van Hunter (5).  

Met hun Instagram-account willen ze laten zien dat ze net zo’n leuk leven kunnen leiden als hetero-stellen. Ze delen grappige dilemma’s van het moederschap en het leven in het algemeen. En ze vragen zich af: hoe pakken jullie dit thuis aan? Eerlijk en grappig. 

Rebecca Boektje

Instagram:
@rebeccaboektje

Aantal volgers: 46,3K

Rebecca (40) heeft met vriend Bo drie kinderen: dochter Yuki (7) en zonen Ravi (5) en Xan (3).

Daarnaast maakt ze met vriendin Saskia Weerstand de podcast Moeders of Loeders, schrijft ze columns voor JAN en heeft ze het blog My Travel Boektje, waarop ze restaurants, vakantiebestemmingen, uitjes met de kids en cadeau ideeën tipt. Op Instagram deelt ze haar leven als moeder, zonder tienduizend filters: het is zoals het is. Rebecca valt op doordat ze geen blad voor de mond neemt. 

Victoria Verstappen

Instagram:
@victoriaverstappen

Aantal volgers: 311K

Victoria (24) en haar vriend Tom hebben drie kinderen: zonen Luka (4) en Lio (3) en babydochter Hailey. 

In een interview met Vriendin in 2022 zegt ze: “Ik wil de positieve kanten van jong ouderschap laten zien. Zo verliepen de herstelperiodes na mijn bevallingen snel en onderneem ik veel met de kinderen. En straks als ze ouder zijn, ben ik nog hartstikke jong.” 

Yasmine Berrag

Instagram:
@hijabsecrets

Aantal volgers: 103K

Yasmine Berrag (32) heeft samen met partner Mohamed vier meiden.

In 2020 verscheen het boek Moslimama, waarin Yasmine ook open en eerlijk schrijft over haar depressie. Op social media laat ze haar kinderen niet herkenbaar in beeld zien. Ze deelt ook leuke tips over opvoeden, uitjes en dingen waar ze als Islamitische moeder tegen aanloopt. Maar ook dingen waar alle moeders mee te maken hebben, zoals de onvoorwaardelijke liefde voor en van je kinderen.