Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Papa of the Year

Diego Gonzalez Clark

Instagram:
@diegogonzalezclark

Diego is acteur, presentator, model, columnist en alleenstaande papa van Sem (3). 

In de podcast Inclusief Ouderschap gaat Diego in gesprek met andere ervaringsdeskundigen en experts over het hebben van een ouderwens in een vorm buiten de norm. Ook is hij ambassadeur van Wereldouders. Diego is een positief rolmodel; top dat hij zich zo inzet voor inclusief ouderschap!

jan smit fabulous papa

Jan Smit

Instagram:
@jansmit

Papa van Emma (13), Senn (10), en bonuspapa van Fem (16). In maart ontving Jan de Edison Pop Oeuvreprijs uit handen van zijn zoon.

Sinds zijn burn-out lijkt de Volendamse zanger een balans te hebben gevonden tussen werk en privéleven. In 100%NL Magazine zei hij over de periode dat hij 250 dagen per jaar van huis was.: “Ik had het idee dat ik het er als vader wel goed van afbracht. Ik heb veel gefacetimed, belde elke dag. En als ik er was, deed ik enthousiast mee. Alleen, het stelt eigenlijk niets voor. Ik heb nu een veel intiemere band met mijn kinderen.” Wij zien hem stralen als nooit tevoren. 

Joël Borelli

Instagram:
@joelborelli

Joël heeft drie kinderen: Billie (13), Teddie (10) en Donnie (6). 

Bibi is zijn jeugdliefde, ze zijn al sinds hun middelbareschooltijd samen. Ondanks zijn drukke carrière, vindt Joël zijn gezin het belangrijkst. Aan 100%NL Magazine vertelt hij: “We zijn allebei van: hoe kleiner je wereld, hoe groter je geluk. We hebben een wat kleiner sociaal leven en zijn heel intens met elkaar en ons gezin.” Op feesten zorgt hij er samen met zijn piano voor dat het hele publiek volledig uit zijn dak gaat, ook thuis maakt hij er een feest van! 

Joshua Nolet

Instagram:
@joshnolet

Papa van Coco (2) en bonuspapa van Sam (7). Vriendin Caroline is op dit moment zwanger van hun derde kindje. 

Caroline is op dit moment zwanger van hun derde kindje. Eerder dit jaar zei hij tegen Fabulous Mama: “Rustig met mijn aandacht ergens bij bij zijn is niet mijn sterkste punt. Bij Coco is dat voor mij echter geen probleem. Je kind dwingt die aandacht op een zachte manier af. Als ik met Coco ben, vertraag ik. Of ik nou wil of niet.” Joshua zet zich – net als de overige bandleden van Chef’Special – in voor War Child, voor kinderen die opgroeien in conflictgebieden. 

Kraantje Pappie

Instagram:
@kraantjepappie 

‘Pappie’ van dochters Maeve (3) en Marly Chloé (geboren 8 juli jl.) die hij samen met zijn vriendin Sarah heeft.

Alex van der Zouwen, zoals de hiphopartiest en presentator in het echt heet, zei in 2022 op LINDA.nl: “Voordat ik vader werd en aan mensen vroeg wat ik ervan kon verwachten, zei iedereen: ‘Alle clichés zijn waar.’ Op een gegeven moment ben ik maar gestopt met het stellen van die vraag, want ik werd helemaal schijtziek van dat antwoord. (…) Laatst vroeg iemand aan míj hoe dat nu is, het vaderschap. Je kan wel raden wat mijn antwoord was.

Roy Donders

Instagram:
@roydonderstv

Roy werd in maart 2023 vader van Romi (1). Samen met zijn grote liefde Michelle (30) heeft hij ook een bonusdochter Bibi (8). 

Aan Ouders van Nu vertelde Roy dat hij nooit had verwacht een gezin te hebben. “Ik had ook geen kinderwens, ik had genoeg aan de kinderen van mijn zus Rian. Totdat ik totaal onverwachts verliefd werd op Michelle en zodoende Bibi in mijn leven kwam.” En zoals we in zijn reality-serie ‘Altijd wat Bijzonders’ en op zijn Instagram zien, vervult Roy ook de (bonus)vaderrol met verve!